ďťż
chomiki Powstała mała witryna pizzerii Altero w Ozorkowie Pizzeria w nowym budynku na Staszica Menu pizzerii - skany numer telefonu do pizzeri [PHP]sprawdzenie czy połączenie jest otwarte Manga/Anime ZapaliĹa sie na chwilke kontrolka silnika ZaginÄĹa kotka z ulicy Sucharskiego Koncert w Ozo . |
chomikiK2 na Staszica już otwarta.Rano wrzucę skan menu. aby powiększyć wystarczy kliknąć w obrazek ogółem lokal spoko ! miła obsłuda pizza smaczna heh robią nia na widoku a nie gdzies w kącie ładny wystrój ogółem ok a jadł ktoś kebab? proszę o opinie :> malutka, jadlem shorme, niestety z kurczaka bo nie dostali wieprzowiny. Ogolnie bardzo na +, duza porcja, opakowanie na wynos gratis, dobre sosy, salatka ze swiezo siekanej salaty, ogorkow i pomidorow. Moim zdaniem drogo skoro zwykła Margherita duża (42 cm) w K-2 kosztuje 14 zł, a w naszych innych pizzeriach w granicach 12 zł... a w pizzach kilku składnikowych jeszcze większa różnica cenowa... PauLLa, imho warto te 2zl doplacic i posiedziec w przyjemnym lokalu, a nie jakims nie wiadomo czym... Pizza rzeczywiście troche droższa niż w innych ozorkowskich pizzeriach, ale bardzo smaczna i naprawde warto dopłacić to 2-3 zl :] Ceny kosmos! Po co przepłacać jak można w innych pizzeriach zjeść również zaje... pizze...Przesadzili jak na Ozorków.... Ja jadłem pizze K2 średnią i żadna nawet duża pizza z inych pizzeri w ozo nie dorównuje nalepsza A ja jadłam pizze z K-2 w Łęczycy nie raz i nie dwa i moim zdaniem nie warto jej tak zachwalać. Po co mam przepłacać skoro w innych pizzeriach u nas pizze są równie dobre, albo i lepsze... Ja jadłem wczoraj i bez rewelacji....w innych pizzeriach w ozo sa duzo lepsze pizze...z cenami PRZEGIELI.... zgadzam sie z cenami przegieli i to ostro jak na ozorków. ja osobiscie polecam EPAOLO pizza ok obsługa tez, lokal mały ale przyjemny.ceny tez ok polecam [ Dodano: Pon Lis 30, 2009 12:08 ] Gorąco polecam pizzę od nich!!! Wczoraj zamówiłam dużą Atlantę i stwierdzam, że od dawna nie jadłam tak pysznej pizzy:) Lekkie ciasto, nie żałowali dodatków i to takich najwyższej jakości (np. pomidory nie były białe i wodniste, jak to się często zdarza, a żółty ser był swieżutki i w dużej ilości), pizza dostarczona w błyskawicznym tempie przez miłego osobnika:) Oby tylko utrzymali tak wysoki poziom ciekawe opinie negatywne wyrażaja osoby z 2-3 postami ?:P czyzby konkurencja K2 ? w K2 średnia pizza jest taka jak u innych duża to raz, no i smak a nawet jesli jest któraś droższa 2 zł to naprawde dla smaku się opłaca dać to 2 zł, przecież jeśli Wam na nim nie zalezy to możecie kupić mrożonke w stodole i będzie nie tylko 2 zł a wiecej taniej (np. pomidory nie były białe i wodniste, jak to się często zdarza Pomidory nie mają nic do rzeczy, zależy czy zostają położone na pizzę w ostatnim etapie pieczenia, czy zaraz po wyjęciu z pieca. Od tego zależy "wodnistość". Tak samo, jak ludzie narzekają, że pizza wodnista, a nie wiedzą podstawowej rzeczy: jeśli na pizzy są świeże pieczarki, to one właśnie puszczają wodę. Chyba nie muszę mówić, że najwięcej osób bierze kombinację "ser, szynka, pieczarki". Qadrat ma racje facet wie co pisze widac zna sie na rzeczy Ja się jeszcze nie spotkałem z tym żeby pomidory dokładali po wyjęciu pizzy z pieca Jajko owszem... Ale pizza i tak wracała na chwilę do pieca. [ Dodano: Pon Lis 30, 2009 15:06 ] Ależ oczywiście zgadzam się z Qadratem, który tak pięknie wyjaśnił nam tajniki robienia pizzy Ja się na tym kompletnie nie znam, oceniam efekt końcowy, nie obchodzi mnie co kiedy kładzione, ważne jak się skomponuje, jaką stworzy całość- skoro tak łatwo uniknać wodnistych pomidorów, to czemu reszta pizzerii nie dodaje pomidorow na końcu? Ja K2 chwalę, bo mi szalenie smakowało, śmiem twierdzić, że w Ozorkowie NIGDY nie jadałam tak dobrej pizzy. Pisząc opinię kierowałam się emocjami, nie analizowałam logicznych przyczyn powstawania wody na pizzy etc A ser wydawal się świeży- bo nie był zeschnięty (zaraz Qadrat pewnie napisze, że ser się zsycha, gdy pizza jest za długo w piecu ) Powiem tak- nie obchodzi mnie co oni zrobili, żeby ta pizza była taka, grunt, że reszta ozorkowskich pizzerii nie stosuje takich sztuczek. Powtarzam: dla mnie liczy się efekt końcowy:) Dołączę się do dyskusji. Mimo przypalonych brzegów pizza bardzo mi smakowała. Chociaż według mnie ta z K2 z Łęczycy jest lepsza (gdzie jem jeśli tylko mam okazję, często) ale dajmy się naszemu K2 rozkręcić. Wierzę, że będzie ok A jeżeli chodzi o wielkość to porównywalna jest z leczycka??a i czy są litrowe dzbany z sosami? Jak to bywa na poczatku wszystko super ,poczekamy miesiac i zobaczymy czy nadal tak wszystko super. i nie wiem czy pizza srednia to u innych duza ,bo z tego co pisze na cenniku duza ma 42 cm ,a w maxie ma 52 cm. Ja się jeszcze nie spotkałem z tym żeby pomidory dokładali po wyjęciu pizzy z pieca robi się dokładnie tak jak piszesz o jajku dość często jadam pizze, może zrobimy ranking pizzerii z ozorkowa i okolic ? osobiście jadam najczęsciej w aleksandrowskim da grasso - pizza droga (19,80 42cm ser szynka pieczarki), ale fajna, wodnista (świerze pieczarki) i ZAWSZE dobra, czego nie mogę powiedzieć o ozorkowskich pizzeriach, bo tutaj zależało sposo od tego na jakiego pizzermana się trafi Da Grasso jest poza konkurencją sledzik, http://forum.ozorkow.net....enge-vt2395.htm na starcie wszystko pieknie fajnie jak zawsze zeby klientele sciagnac;) ostatnio widzialem duza pizze z k2 leczyckiego hehe wielkoscią : identyczna jak w 13tce leczyckiej a cena 24zl a skladnikow szukac mozna bylo;) u was robia podobny szal jak w leczycy jak otworzyli naciagnac klientow zeby zamawiali a pozniej podziekowal;) szkoda że Calzone* nie mają w ofercie, nie orientuje się ktoś czy któraś z naszych pizzerii ma to w menu..? *Calzone - pizza pieróg Do tej pory miała Marhaba w Zgierzu , do kiedy istniała co do ceny pizzy w K2, to wydaje mi się (chociaż nie jestem specjalistką w tym temacie), to z tego co wiem, jak każda pizzeria sieciowa, opiera się na zasadzie franczyzy, dlatego też musi utrzymywać ceny na mniej więcej takim poziomie, jaki jest w innych pizzeriach korzystających z tego przywileju. Co prawda franczyzobiorca, ma prawo modyfikować ceny w celu przystosowania się do potrzeb lokalnego rynku, ale musi również korzystać z sugestii "dawcy marki". Dlatego też moim zdaniem nie powinniśmy się dziwić cenom. A poza tym jesli komuś coś smakuje, to rzadko żałuje dołożenia tych dwóch złotych;) Co do smaku, w Łęczycy w K2 byłam wielokrotnie i za każdym razem pizza smakowała inaczej, więc to raczej zależy od "ręki" piizermana Wg mnie pizza nie jest rewelacyjna. Nie powiem w smaku rozni sie od tych z innych pizzeri ale az taka wspaniala jak inni pisza nie jest. Jedyny atut to, to ze nie zaluja sobie sera!!! K2 moze zdobywac klientow tylko poprzez lokal, bez zastanowienia wolalabym zjesc w takim pomieszczeniu niz w pozostalych pizzeriach w naszym miescie, gdzie zimno i jakos wogole szaro. Za to im daje jedynie plus, wielki plus!!! Bylam ,sprawdziłam i osobiście wolę jednak jedzonko w EPAOLO. Cieszy mnie wzrost konkurencji na ozorkowskim rynku Jednak nic nie działa na poziom jak współzadownictwo. Teraz tylko źródło odstaje według mnie. Jadłam w poniedziałek pizze z tej pizzerii, nie mogę powiedzieć ze była nie dobra bo była bardzo dobra ale sosu było mało(jadłam na wynos), zawiodło mnie to ze ogórek był świeży a nie kiszony. Ceny no cóż rzeczywiście wyższe ale za ta dopłatę 2-3 zł wcale nie mamy lepszej pizzy ani większej bo ich wielka pizza to w pozostałych pizzeriach po prostu duża(ach ten marketing). Ale wystrój lokalu przyjemny i miła obsługa. Jeszcze kiedyś tam zjem. A w którym miejscu tak dokładnie jest to K2 ?:-) Niedaleko spółdzielni mieszkaniowej, ul Staszica, od przejscia w dolek Gdzieś tam koło chińczyka ? Tak, jakieś 100m w górkę od chińczyka, po tej samej stronie. Ok, dzięki. Pełno pizzerii w Ozorkowie, a wystarczyłyby z dwie. To ile jest pizzerii w Ozorkowie akurat reguluje rynek. I to z korzyścią dla nas ,że rośnie konkurencja. Przypomnij sobie czasy gdy na rynku telekomunikacyjnym była tylko TPSA i jakiej jakości był internet. Pozdrawiam. Konkurencja musi być... Moim zdaniem K2 jest najlepsza. Potwierdzam czekałem wiele lat zeby otworzyli taką pizzerie w Ozorkowie naprawde polecam! bezkonkurencyjna jest jak dlanie w całym ozw Gorąco polecam pizzę od nich!!! Wczoraj zamówiłam dużą Atlantę i stwierdzam, że od dawna nie jadłam tak pysznej pizzy:) Lekkie ciasto, nie żałowali dodatków i to takich najwyższej jakości (np. pomidory nie były białe i wodniste, jak to się często zdarza, a żółty ser był swieżutki i w dużej ilości), pizza dostarczona w błyskawicznym tempie przez miłego osobnika:) Oby tylko utrzymali tak wysoki poziom Ciekawa jestem skąd możesz wiedzieć czy ser jest świeży czy nie skoro i tak się rozpuszcza Poraz kolejny mówię : po zapachu Byłem dziś w K2 , ale okazało się ,że wszystkie stoliki zajęte i zajrzałem do EPAOLO , nie byłem tam bardzo dawno. Bardzo pozytywnie jestem zaskoczony smakiem pizzy , podobnym do da Grasso Widać konkurencja na naszym ozorkowskim rynku robi swoje co ty porównujesz melinę do porządnego lokalu.Eoaolo nigdy nie będzie godnym uwagi LOKALEM!! BAJO [ Dodano: Sob Gru 05, 2009 10:42 ] Dzięki temu ,że ktoś 20 lat temu skakał przez płot, Ty możesz napisać ,że EPAOLO to melina i ja Twoje zdanie szanuje A ja mogę porównywać EPAOLO do K2 waldiozw, można prosić o argumenty, dlaczego ePaolo to melina? konkurencja wkracza na nowe rejony, dzisiaj za wycieraczką znalazłem ulotkę z Epaolo A tak widziałem w mieście były za wycieraczkami Jeśli chodzi o moje stwierdzenie "Melina" mogę powiedzieć ze: Po 1 Miejsce w którym się znajduje. Lekko nie przjemna okolica Po 2 Wystrój. Pełno jakiś głupot poprzyczepianych po 3 mały lokal po 4 pizza grubości kartki papieru po 5 Brudne sztućce!!!!!!! Ja tez szanuje twoje zdanie ale jestem bardziej przekonany do K2. Pozdrawiam Plac to nieprzyjemna okolica??? Centrum miasta... raczej K2 jest w nieprzyjemnej okolicy, bo żeby tam dojść z jakiejkolwiek strony trzeba iść między blokami, a wieczorem to niezbyt ciekawe przeżycie zwłaszcza jak się idzie samemu... [ Dodano: Sob Gru 05, 2009 17:14 ] No tak centrum ale jakie ono jest???Pełno zuli ,nawalonych gości i smród. No cóż to jest w końcu wizytówka miasta! Ale właściciel pizzerii nie odpowiada za okolicę w jakiej ona się znajduje tylko za swój lokal, a tam nie powiem jeszcze się nie spotkałam żeby jacyś żule byli albo pijani kolesie śpiący na stołach (jak to bywa w Źródle na przykład)... [ Dodano: Sob Gru 05, 2009 17:26 ] No ok ale o jakiej pizzeri mówisz bo nawiązujesz do 3 K2 Epaolo Źródełko Ogółem... żaden właściciel żadnego lokalu nie odpowiada za okolicę... więc nie ma co tutaj się spierać czy okolica jest przyjemna czy nie porównując pizzerię... myślę, że najważniejszy jest klimat w pizzerii i przede wszystkim to jak nam smakuje jedzenie... No masz racje.Moim zdaniem K2 jest najlepsza Dobra, dobra konkurencja... A takiego MC nigdy się nie doczekamy. ;p Dobra, dobra konkurencja... A takiego MC nigdy się nie doczekamy. ;p Jak marzysz to zamknij oczy No przecież nie marzy tylko stwierdza fakty. Co do wyglądu epaolo to widać ,że brakuje im kobiecej ręki I troszkę dziwny zapach tam jest. Ale smak pizzy jak mówiłem wcześniej pozytywnie mnie zaskoczył. Zresztą ja nawet wolę zjeśc pół pizzy cieńkiej jak kartka papieru niż 2 kawałki od grubego benka i reszte zostawić , ekonomiczniej dla mnie k2 lipa nawet piwa nie ma Dlatego bo piwa nie ma to odrazu lipa????? To idź do źródełka i zalej Łeb wódką jesli pizza to z zimnym piwkiem. widac ze zycie zdeptało ci wyobraznie Spokojnie bedzie piwko w K2 kwestia czasu;) W K-2 bardzo mi się spodobało, że dostaję rachunek wraz z pizzą na dowóz i wtedy mam pewność, że kierowca mnie nie oszukuje. A jeśli chodzi o piwo to jasne, że kwestia czasu zgadzam się tutaj z Kubą... Co wy z tym piwem... sake ma być.. ;] jeśli chodzi o K2 to ostatnio od nich kupuje placki i nie jest źle no i moim zdaniem najwieksza zaleta to czosnkowy sosik poezja... zobaczymy jak bedzie dalej... w pizzeriach nie powinno być alkoholu, albo powinna być osobna sala na alkohol, bo często ludzie którzy spożywają takie trunki zachwują się w sposbó głośny i niekulturalny, a część ludzi na pewno chciałaby posiedzieć w spokoju(nie wszyscy!) Wydaje mi się,że jeśli będzie samo piwo to nie będzie tak źle. Bynajmniej w Marhabie w Zgierzu nigdy nie było problemów z pijanymi klientami. Dokładnie jeszcze się nie spotkałam z tym, żeby w knajpach, gdzie jest tylko piwo był jakiś problem z pijanymi klientami... co innego z miejscami, gdzie jest jeszcze wódka, drinki itp. I jestem zdania, że jak ktoś chce się zalać niech idzie do baru, ale w pizzeriach nie powinno być mocniejszego alkoholu, bo ludzie tam przychodzą, żeby spokojnie zjeść i porozmawiać... nie wiem jaka jest praktyka bo rzadko chodze do pizzeri, ale miałem taki przypadek w łodzi, więc tylko dzielę się spostrzeżeniami, oby tutaj nei było takich przypadków bo osobiście wolę bardziej kameralne lokale Możemy mieć tylko nadzieję, że z K-2 nie zrobi się drugie Źródło... w co, szczerze mówiąc, wątpię... Widzę Kochanie że nie trzymasz mojego zdania.. ;* po tych wszystkich libacjach niczego się nie nauczyłaś tylko to piwo i piwo muszę Cię jeszcze troszkę podszkolić Hehe oj Misiu nie przesadzaj ;] każdy lubi coś innego ;* Skasowałem posty dotyczące ePaolo, ponieważ ten temat nie dotyczy tej pizzeri. Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia dotyczące jakości potraw czy też przeterminowanych składników, może to zgłosić np. do Sanepidu. I przypominam, iż każdy kto został pomówiony, oskarżony (nieważne czy słusznie czy nie) ma prawo dochodzić swoich racji zgodnie z prawem. Trudno, niech oskarżają Gdyby to były bezpodstawne pomówienia, to ok, ale wszystko jest do udowodnienia, sanepid wkrótce wkroczy |
||||
Wszelkie Prawa ZastrzeĹźone! chomiki Design by SZABLONY.maniak.pl. | |||||